Λάτσιο: Κλείνουν θύρες λόγω της ρατσιστικής επίθεσης στον Λουκάκου
«Υπήρξαν σε αρκετές περιπτώσεις χυδαία και προσβλητικά ουρλιαχτά φυλετικών διακρίσεων», σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή.
Το ντέρμπι της Λάτσιο με τη Ρόμα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας σημαδεύτηκε από τη ρατσιστική επίθεση προς τον Ρομέλου Λουκάκου.
«Υπήρξαν σε αρκετές περιπτώσεις χυδαία και προσβλητικά ουρλιαχτά φυλετικών διακρίσεων», σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή.
Παράλληλα, καταγράφηκαν και ρίψεις φωτοβολίδων/αντικειμένων προς τους Πάουλο Ντιμπάλα, Εντοάρντο Μποβέ. Κατά συνέπεια, η Λάτσιο υποχρεώνεται να κλείσει αρκετές θύρες των ultras (περισσότερες από 16.000 θέσεις) για το ματς της 28ης Ιανουαρίου με τη Νάπολι και να πληρώσει πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
