Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Μετά τον Ακαϊντίν, τα ντέρμπι θα κρίνουν τις επόμενες κινήσεις

Ο Λημνιός και οι δύο στόπερ είναι πολύ πιθανό να μην ολοκληρώσουν τις αγορές των «πρασίνων» στον μεταγραφικό Ιανουάριο.

Με τον Σαμέτ Ακαϊντίν να είναι η πρώτη μεταγραφή στόπερ και η δεύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου μετά τον Λημνιό και τον Βίτορ Ούγκο να βρίσκεται πάντα στο στόχαστρο για δεύτερος στόπερ, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δύο κρίσιμα ντέρμπι που είναι πολύ πιθανό να καθορίσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται στο κέντρο της άμυνας, πήρε και τον Δημήτρη Λημνιό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κλείσει το κεφάλαιο «μεταγραφές» για τον Ιανουάριο, αφού ο Φατίχ Τερίμ θα δει και θα κρίνει αν χρειάζεται ακόμα μία… πινελιά για την ενίσχυση της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Τούρκος προπονητής έχει βγάλει σε με- γάλο βαθμό τα συμπεράσματά του, ωστόσο πολλά -αν όχι όλα- θα κριθούν οριστικά στα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα κάνουν τεστ δυνάμεων και αντοχών, εκεί δηλαδή που ουσιαστικά θα «ζυγιστούν» με τους αντιπάλους τους. Ο 70χρονος προπονητής θα δει την ομάδα του σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων και θα είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για το αν θα γίνει κι άλλη μεταγραφή σε κάποια άλλη θέση (παράδειγμα στους χαφ), αφού οι «πράσινοι» κινούνται έως τώρα στο παζάρι με βάση τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε ζητήσει μόνο την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Με λίγα λόγια, όλα παραμένουν ανοιχτά στο να γίνει κι άλλη κίνηση, εφόσον το κρίνει απαραίτητο ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος στα τρία ματς που έχει κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού (δύο στο πρωτάθλημα με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό κι ένα στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό) έχει «σκανάρει» όλο το ρόστερ της ομάδας του χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News