Μιγκέλ Καρντόσο: Επιστρέφει στους πάγκους για ομάδα της Τυνησίας
Μετά από 2,5 χρόνια επιστρέφει στους πάγκους ο, πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο για λογαριασμό ομάδας από την Τυνησία.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο επιστρέφει στο ποδοσφαίρο μετά από 2,5 χρόνια αναλαμβάνοντας την Εσπεράνς Τούνις της πρώτης κατηγορίας της Τυνησίας.
Ο Καρντόσο είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ το 2019, όταν είχε αναλάβει την ομάδα από την προετοιμασία μέχρι και τα τέλη Αυγούστου όταν απολύθηκε μετά από δυο ήττες, με την Τράμπζονσπορ για τα προκριματικά του Europa League και την Ξάνθη για το πρωτάθλημα.Τελευταία δουλεία για τον 51χρονο, αυτή στην πορτογαλική Ρίο Άβε.
Η Εσπεράνς Τούνις βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου, με το πρωτάθλημα Τυνησίας να έχει σταματήσει λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και να συνεχίζεται στις 16 Φεβρουαρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαϊάμι Χιτ: Ενα σκουριασμένο ρομπότ στην υπηρεσία του Γιάννη
- ΟΦΗ: Made in Greece ξανά η ενδεκάδα - Μόλις δύο οι ξένοι!
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ενα video με όλες τις ενέργειες που τρέλαναν τους Γερμανούς
- Μεσογειακοί Αγώνες: Νέα ημέρα θριάμβου για την ελληνική κολύμβηση - Δύο Χρυσά, τρία Ασημένια και ένα Χάλκινο μετάλλιο στο Τάραντο!
- Μπατίστα: «Να κάνουμε την Καλαμάτα και τον κόσμο της περήφανους»
