Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει ο Καρβαλιάλ για την Κηφισιά... και τον Παναθηναϊκό

Οι δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού για το κυριακάτικο ματς με την Κηφισιά με Φορτούνη, Ποντένσε και λίγες αλλαγές, με φόντο την κρίσιμη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ψάχνει νίκη για το 2024 ο Ολυμπιακός που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει μείνει μακριά από αυτή συμπληρώνοντας τέσσερα σερί ματς. Με τον αγώνα με την Κηφισιά να είναι κομβικός για την συνέχεια καθώς το «τρίποντο» απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για πολλούς λόγους. Βαθμολογικούς και ψυχολογικούς.

Με τον Καρβαλιάλ να μην ετοιμάζει σαρωτικό ροτέισον, αλλά κάποιες στοχευμένες αλλαγές με φόντο τον Παναθηναϊκό. Με τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας να είναι έτοιμα να αγωνιστούν όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη.

Η 11αδα περιλαμβάνει τους παίκτες που έχουν «τραβήξει κουπί» όλο αυτό το διάστημα, ακόμη και τον Γιώργο Μασούρα που παίζει ασταμάτητα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αναμένεται να παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Ροντινέι, Ρέτσο, Μπιανκόν και Κίνι στην άμυνα, τους Καμαρά-Καρβάλιο στον άξονα και μπροστά Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα, Ναβάρο.

Αν τελικά ο Καρβαλιάλ αποφασίσει κάτι την τελευταία στιγμή;

Ο Γιόβετιτς για παράδειγμα έχει τις πιθανότητες για το βασικό σχήμα αντί του Ναβάρο. Επίσης το θετικό για τον Πορτογάλο είναι πως ο Ελ Αραμπί που ξεπέρασε την θλάση θα είναι στον πάγκο. Από την άλλη ο Καρβάλιο δίνει «ανάσες» στον Ορτέγκα (σ.σ. τιμωρημένος είναι ο Έσε) ενώ τόσο ο Ρίτσαρντς όσο και ο Αλεξανδρόπουλος προφυλάσσονται για το ματς κυπέλλου την Τετάρτη με τους πράσινους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News