ΝΒΑ: Μεγάλη βραδιά με 40άρες και το θαύμα του Τζάκσον

Ο Κάιρι Ίρβινγκ σκόραρε 42 πόντους, ο Τιμ Χαρνταγουέι 41 και οδήγησαν τους Μάβερικς στην νίκη με 125-120 επί των Πέλικανς, ενώ Τζόελ Εμπίντ πέτυχε 41 πόντους στη νίκη των Σίξερς με 124-115 επί των Ρόκετς. Ελαμψε ο 19χρονος Τζάκσον, αποδοκιμάστηκε ο Γκριν

Στο ΝΒΑ τα ξημερώματα, ο Κάιρι Ίρβινγκ με 42 πόντους και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ με 41 πόντους (με 9 τρίποντα) ήταν μια ορχήστρα μόνοι τους στη νίκη των Ντάλας Μάβερικς κόντρα στους Πέλικανς που είδαν τον Ζάιον Γουίλιαμς να σταματάει στους 30 πόντους.

Με σαραντάρα, 41 για την ακρίβεια και 10 ριμπάουντ, έκλεισε τη βραδιά και ο Τζόελ Εμπίντ  στη νίκη των Σίξερς με 124-115 επί των Ρόκετς.

Για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέστρεψε ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά την τιμωρία του (έχασε 16 αγώνες) και είχε 7 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά οι φίλαθλοι τον αποδοκίμασαν μόλις πάτησε στο παρκέ και κάθε φορά που έπιανε την μπάλα.

Οι Γουόριορς πάντως απογοήτευσαν ξανά, χάνοντας από τους ελλιπείς Μέμφις Γκρίζλις με 116-107

O Τζι Τζι Τζάκσον των Μέμφις Γκρίζλις, έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στο ΝΒΑ που πετυχαίνει σε δύο συνεχόμενα ματς περισσότερους από 20 πόντους. Η αντίδρασή του ήταν όλα τα λεφτά, όταν μετά το τέλος του αγώνα συνειδητοποίησε πως μιλούσε ζωντανά στον αέρα με τον Σακίλ Ο’ Νιλ!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News