Παναθηναϊκός: Πανικός για ένα εισιτήριο για το ντέρμπι - Διαθέσιμα για τους πάντες
Πανικός επικράτησε στην διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας (22/01, 20:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.
Ζήτηση όπως ποτέ ξανά υπάρχει για ένα εισιτήριο από τους φίλους του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (22/01, 20:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την Stoiximan Basket League.
Τα ξημερώματα της Τρίτης (16/01), τα εισιτήρια έγιναν διαθέσιμα για τους πάντες, καθώς μέχρι την Δευτέρα (15/01) είχαν προτεραιότητα όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο και για το ματς με το Περιστέρι Bwin.
Το πραγματικά εντυπωσιακό είναι πως από τις 01.30 τα ξημερώματα, 10.000 φίλοι της ομάδας είχαν συνδεθεί με την πλατφόρμα προκειμένου να «κλείσουν» εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.
Ο αγώνας μεταξύ των δύο «αιωνίων» αναμένεται να είναι συναρπαστικός, με τον κόσμο που θα κατακλείσει το «Παύλος Γιαννακόπουλος» να δίνει τον παλμό καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
