Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Η απόκτηση Κάρμο χαλάει... μεταγραφή του Τερίμ στον Παναθηναϊκό!

Η Πόρτο φαίνεται πως βρίσκεται σε διαδικασία του να βρει τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Κάρμο και στο πλαίσιο αυτό είναι κοντά στην απόκτηση του Τούρκου Σουγιουντσού, με αποτέλεσμα να χαλάει και τα σχέδια του Φατίχ Τερίμ που τον θέλει στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ώρες άρχισαν και τα πορτογαλικά ΜΜΕ να ασχολούνται με την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού. Μάλιστα επανήλθε στην επικαιρότητα το θέμα της απόκτησης του Σουγιουντσού από την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι αναφορές τους τονίζουν ότι είναι πολύ κοντά στο να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Το όνομα του Σουγιουντσού, είχε κυκλοφορήσει και στα μέρη μας, καθώς ο Φατίχ Τερίμ τον θέλει στον Παναθηναϊκό. Η κοινή τους θητεία στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας (καθώς σε σύλλογο δεν έχουν συνεργαστεί), ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Τούρκος τεχνικός ήθελε τον συμπατριώτη του.

Ομως μετά το ενδιαφέρον της Πόρτο και λόγω των καλών σχέσεων που έχει με την Ατλέτικο, φαίνεται πως η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δεν θα γίνει ποτέ. Ετσι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τον παίκτη της Πόρτο, με το ντόμινο που δημιουργείται, «ναυαγεί» η περίπτωσή του για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News