Παναθηναϊκός: Με... λαβωμένη επίθεση κόντρα στο Ολυμπιακό

Με μοναδικό επιθετικό τον Σπόραρ και με πιθανή επιστροφή του Πέρεθ στο αρχικό σχήμα, θα διεκδικήσει, ο Παναθηναϊκός, την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά την πρώτη φετινή του νίκη σε ντέρμπι.

Σημαντικές οι απουσιες των «πράσινων» που θα αγωνιστούν χωρίς τους βασικούς Ιωαννίδη, Παλάσιος, Τσέριν και Τζούρισιτς ενώ εκτός είναι και ο Γιερεμέγιεφ.

Η πιθανή εντεκάδα του Τερίμ στο «Καραϊσκάκης»

Με Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, Χουανκάρ και Βαγιαννίδη στα δύο άκρα της άμυνας με μοναδικό ερωτηματικό τον παρτενέρ του Αράο στα στόπερ με τους Σέκεφελντ και Γεντβάι να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Μπροστά τους στη θέση «6», πιθανότατα, ο Πέρεθ, αλλά σε περίπτωση που που δεν κριθεί αγωνιστικά έτοιμος θα παίξει ο Κώτσιρας. Δημιουργικό δύδιμο στο κέντρο οι Βιλένα Και Μπερνάρ ενώ Τριάδα στην επίθεση οι Βέρμπιτς αριστερά, Μαντσίνι δεξιά και στην κορυφή ο, μοναδικός, Σποραρ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News