ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα, πιστεύω θα πάμε καλά»

Στο περιθώριο του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βραβεύτηκε για την προσφορά της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ενώ εξέφρασε την άποψή του όσον αφορά τις δυνατότητες της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, παρακολούθησε από κοντά το φιλικό των Πειραιωτών στη Νίκαια, απέναντι στον Ιωνικό, ενώ τιμήθηκε για τη βοήθεια των «ερυθρολεύκων» στην αγορά πυροσβεστικού οχήματος στην Εύβοια.

«Ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία το σημερινό φιλικό. Θέλαμε να βοηθήσουμε την Εύβοια με τα έσοδα και τις προσφορές των δύο ομάδων. Πιστεύω πως είναι ωραίο να γίνονται αγώνες και να υπάρχει και ένας σκοπός. Εμείς ενημερωθήκαμε από τον Ιωνικό και την AHEPA MARITIME CHAPTER ST. NICHOLAS για αυτή την ιδέα και αμέσως είπαμε το ‘ναι’ χωρίς δεύτερη σκέψη»

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες δράσεις: «Φέτος οι Δευτέρες θα είναι Α1, αλλά πάντα στηρίζουμε φιλανθρωπικές ενέργειες και όποτε το χρειαστεί η Ελλάδα είμαστε παρόντες»

Ενώ για τη φετινή σεζόν: «Είναι πολύ δυνατή. Θα είναι μεγάλη σεζόν, με πολλά παιχνίδια. Πιστεύω πως θα πάμε καλά. Βλέπω αθλητικότητα, ύψος καλό και καλούς παίκτες»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News