Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Συμφωνία με τη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες, αλλά...»

Δημοσίευμα στην Αργεντινή αναφέρεται την πρόταση του Ολυμπιακού στην Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες – Τα ποσά, η προφορική συμφωνία και το τελευταίο εμπόδιο για τη μεταγραφή του 26χρονου στόπερ.

Για προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σαν Λορέντσο για λογαριασμό του 26χρονου στόπερ Γκαστόν Ερνάντες, στην αρχική πρόταση των «ερυθρόλευκων», κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Αργεντινή, τα οποία προσθέτουν πως αυτό που μένει να συμφωνηθεί να είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα της Αργεντινής.

Το δημοσίευμα ανήκει στην ιστοσελίδα «sanlorenzoprimero.com.ar» που κάνει λόγο για μια πρώτη συμφωνία σε ένα ποσό που αγγίζει τα 3,6 εκατ. ευρώ. Η διαφωνία των δυο πλευρών αφορά το ποσοστό μεταπώλησης, με την Σαν Λορέντσο να θέλει να παραχωρήσει με αυτά τα χρήματα το 70% του ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό να δίνει το εν λόγω ποσό για το 80% του Γκαστόν Ερνάντες.

Ο Γκαστόν Ερνάντες είναι ένα παιδί του αργεντίνικου συλλόγου, είναι στη λίστα των αρχηγώνμ και το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News