Βόλος - ΠΑΟΚ 1-5: Πεντάρα κορυφής και τώρα... Παναθηναϊκός

Aλλο ένα τρίποντο στο… ρελαντί πήρε ο ΠΑΟΚ στον Βόλο, επικρατώντας της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ με 5-1.

Aλλο ένα τρίποντο στο… ρελαντί πήρε ο ΠΑΟΚ στον Βόλο, επικρατώντας της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ με 5-1. Όντας ξανά εντυπωσιακός κατά διαστήματα στην επίθεση, με τα γκολ των Ντεσπόντοφ (Χ2), Μουργκ, Τάισον και Τζίμα ο Δικέφαλος πέρασε σα σίφουνας από το Πανθεσσαλικό και πλέον έχει μπροστά του το μεγάλο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο Βόλος προσπάθησε, μείωσε με τον Ντέλετιτς το σκορ αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και θα συνεχίσει τη δύσκολη προσπάθειά του στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τον Βόλο να προσπαθεί πιέσει ψηλά και να εκμεταλλευτεί λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον ματς στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν κάποια καλή στιγμή στο πρώτο εικοσάλεπτο και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτή, που άνοιξε το σκορ. Στο 22ο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Ντεσπόντοφ. Μετά την βαθιά μπαλιά του Κεντζιόρα, οι αμυντικοί του Βόλου μπερδεύτηκαν, ο Βούλγαρος εξτρέμ μπήκε σφήνα, έστρωσε την μπάλα στο αριστερό του πόδι και «εκτέλεσε» τον Κόστιτς.

Στο 28’ ο Μύγας με τον… ώμο μετά από εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κοτάρσκι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ για τη συμμετοχή του Ράσιτς στη φάση. Στο 35ο λεπτό ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Μπράντον έξω από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τόμας Μουργκ με ένα εκπληκτικό σουτ μετά από νέο λάθος στην άμυνα του Βόλου διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Ντεσπόντοφ με ένα εντυπωσιακό σουτ μετά από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του.

Στο 58’ o Ντέλετιτς μείωσε σε 1-3 με πλασέ, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γκλάβσιτς. Το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Τάισον με σουτ, που άλλαξε πορεία πάνω στον Σιέλη ενώ στο 89’ ο Τζίμας ήταν αυτός, που με άψογο πλασέ στην κόντρα μετά από ασίστ του Τάισον έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των «ασπρόμαυρων».

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Ασενούν), Λούνα (46’ Κίτσος, Τσοκάνης (62’ Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (76’ Σβαμπ), Μεϊτέ (90’ Τσιγγάρας), Τάισον, Μουργκ (68’ Μ. Αντόνιο), Ντεσπόντοφ ( 68’ Α.Ζίβκοβιτς), Μπράντον (75’ Τζίμας).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News