ΑΕΚ: Ο Πισάρο ενημερώθηκε για τον θάνατο της θείας του μια μέρα πριν το ματς με τον ΟΦΗ

Μια ημέρα πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, ο Ροδόλφο Πισάρο έλαβε τα άκρως δυσάρεστα νέα πως η θεία του δολοφονήθηκε και ο θείος του, αλλά και η μητέρα του τραυματίστηκαν, με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο, αλλά φυσικά και ο ίδιος περνάνε απίστευτα δύσκολες στιγμές, μετά την είδηση πως η θεία του παίκτη της ΑΕΚ δολοφονήθηκε, αλλά τραυματίστηκε επίσης ο θείος του αλλά και η μητέρα του, από ληστές που είχαν σκοπό να ληστέψουν.

Μάλιστα ο Μεξικανός έμαθε τα γεγονότα μια μέρα πριν τον αγώνα της «ένωσης» με τον ΟΦΗ, με τον ίδιο ωστόσο να μη ζητάει να φύγει για να πάει στην πατρίδα του.

Ο προπονητής του, Ματίας Αλμέιδα αντιλαμβανόμενος την κακή του ψυχολογική κατάσταση, επέλεξε να μη τον χρησιμοποιήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο μέσος της πρωταθλήτριας Ελλάδος δεν είχε κοιμηθεί επίσης για δύο μέρες με όσα έγιναν στην οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, η μητέρα του και ο θείος του είναι καλά. Οι αρχές λένε πως οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και δολοφόνησαν την θεία του με ασφυξία, ενώ ξυλοκόπησαν τον θείο του, ενώ όταν έφτασε στο σπίτι και η μητέρα του Πισάρο, χτύπησαν άσχημα και εκείνη.

Πηγές λένε πως πρόσβαση στο σπίτι οι εγκληματίες πήραν από κάποιον που εργαζόταν για την οικογένεια, με σκοπό να φροντίζει κάποιον ηλικιωμένο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News