ΑΕΚ: Ενισχύεται νωρίτερα με Μουκουντί λόγω... Εκονγκ
Ο αποκλεισμός του Καμερούν από τη Νιγηρία στη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής επανέφερε τον Αρόλντ Μουκουντί στην ελληνική πραγματικότητα.
Η Νιγηρία του Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ επικράτησε 2-0 του Καμερούν και την Παρασκευή (2/2, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Ανγκόλα, όπου αγωνίζεται ένας άλλος «κιτρινόμαυρος», ο Ζίνι.
Αναφορικά με τον Μουκουντί, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και πως την Τετάρτη (31/1) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.
Η πρώτη υποχρέωση του Καμερουνέζου έπειτα από την εμπειρία του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, θα αποτελέσει η κυριακάτικη (4/2, 17:30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Πέραν του Μουκουντί, ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει και την επιστροφή των Λιβάι Γκαρσία-Κώστα Γαλανόπουλου.
Την εφετινή σεζόν ο Καμερουνέζος έχει 16 συμμετοχές με την ΑΕΚ, εκ των οποίων οι 7 σε επίπεδο Super League και οι 9 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
