Ολυμπιακός Μεταγραφές: Συνεχίζει στην Κασίμπασα ο Πορόσο

eurokinisi
Τούρκικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Τζάκσον Πορόσο, μετά τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει ως δανεικός στην τουρκική Κασίμπασα.
Δημοσιεύματα από την γειτονική Τουρκία «στέλνουν» το Τζάκσον Πορόσο στην Κασίμπασα για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ που δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και επέστρεψε στην Τρουά.
Ο 24χρονος, αγωνίστηκε συνολικά 9 φορές με την φανέλα των Πειραιωτών. Πιο αναλυτικά, συμμετείχε σε 4 παιχνίδια της Super League και πέντε στο Europa League συμπληρώνοντας συνολικά 490 αγωνιστικά λεπτά.
🔵 Kasımpaşa, ilk yarıyı Olympiakos’ta geçiren bonservisi Troyes takımında bulunan stoper Jackson Gabriel Porozo'yu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
🇬🇷 Olympiakos, oyuncunun kiralık sözleşmesini feshetti. pic.twitter.com/RHD5ayVQ57
— Ertan Süzgün (@ertansuzgun) January 31, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Μάριους
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
