Αρης Μεταγραφές: Συνεχίζει το ψάξιμο με το βλέμμα στο Κύπελλο

Ο Αρης έκανε το δυνατό χτύπημα στο φινάλε των μεταγραφών, αλλά δεν σταματάει εκεί. Εξετάζει τη λίστα με τους ελεύθερους παίκτες, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ του

Από τη στιγμή που ο Αρης έφτασε στους τέσσερις του Κυπέλλου κι έχει μεγάλη προοπτική να φτάσει στον τελικό μέσα από διπλά παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και να διεκδικήσει το Κύπελλο κόντρα σε ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό, η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται.

Ο Αρης για να καλύψει όλες τις αδυναμίες θα ήθελε ιδανικά έναν ακόμη μέσο, που να μπορεί να παίξει box to box και έναν αριστερό μπακ. Με πολλούς παίκτες έφτασε μια ανάσα από τη συμφωνία, αλλά την τελευταία στιγμή δεν προχώρησε κάποια μεταγραφή. Τώρα έχει «σημαδέψει» κάποιους παίκτες και θα προσπαθήσει έστω στην προθεσμία για τους ελεύθερους να καλύψει τα κενά του.

Αν καταφέρει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφική κίνηση, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Ιανουάριο τους Ρόουζ, Φετφατζίδη, Μπένετ και Ανσαριφάρντ θα έχει ενισχυθεί στον μέγιστο βαθμό.

Φυσικά η πρόκριση στο Κύπελλο έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και στον κόσμο του Αρη, καθώς διαχρονικά το κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο ο Αρης ψάχνει τη διάκριση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News