ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Πάτησε Ελλάδα ο Μπρούνο Άλβες
Ο Μπρούνο Άλβες έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Απόλλων Σμύρνης, με τον 39χρονο κεντρικό αμυντικό να αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλων Σμύρνης έφτασε ο Μπρούνο Άλβες. Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Άλβες έφτασε στην Ελλάδα με απευθείας πτήση από το Πόρτο, ενώ μέσα στον Ιούλιο υπέγραψε με την Φαμαλικάο όμως τελικά έμεινε ελεύθερος.
Η μεταγραφή εάν ολοκληρωθεί θα είναι τεράστια υπόθεση για τον Απόλλωνα, καθώς ο Πορτογάλος έχει πλούσια καριέρα στο εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί σε Πόρτο, Ζενίτ, Φενερμπαχτσε, ενώ το 2005 είχε φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ.
Μάλιστα ο υψηλόσωμος αμυντικός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2016.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
