Βόλος: Σε απολογία ο Μπέος για το περιστατικό με την Κηφισιά

EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε σε απολογία για την αποβολή του και τα όσα είπε στον αγώνα Κηφισιά – Βόλος.

Ο ισχυρός άντρας του Βόλου, Αχιλέας Μπέος, κλήθηκε σε απολογία από το  πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για την αποβολή του στον αγώνα με την Κηφισιά και τα όσα φέρεται να είπε για τον Αντρέα Τετέι.

Μάλιστα, μετά την λήξη της αναμέτρησης ο φορ της Κηφισιάς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τα όσα ακούστηκαν από τον πάγκο του Βόλου:«Θα ήθελα να πω αρχικά, πως κάποιος από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας με αποκάλεσε μαϊμού, είχα πολύ καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο και πραγματικά με πείραξε πολύ για αυτό πήγα στον διαιτητή κατευθείαν».

Το εν λόγω περιστατικό μπορεί να στοιχίσει και βαθμολογικά στην ομάδα της Μαγνησίας αφού υπάρχει η περίπτωση αφού βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, ο αγώνας μπορεί να κατοχυρωθεί υπέρ της Κηφισιάς στα χαρτιά.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

«ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, Α. ΜΠΕΟΣ (Υπεύθυνος ομάδας): “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/2/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 4 και 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17, Δ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης): “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.)”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17 – ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κ-17.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 3 παρ. 4 περ. γ’, 5 επ., 11 παρ. 1, 2, 3, 4, 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News