Ολυμπιακός: Δεν αλλάζει την επτάδα των ξένων για το Final 8
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα προχωρήσει σε αλλαγή στην επτάδα των ξένων του Ολυμπιακού ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2)
Ο Ολυμπιακός πάει στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) στο Ηράκλειο χωρίς αλλαγές ξένων, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην κάνει αλλαγή στο ρόστερ του.
Το δίλημμα ήταν ανάμεσα στον Μπραζντέκις και τον ΜακΚίσικ, ενώ εκτός λίστας είναι ακόμα οι Λουκ Σίκμα και Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τον τραυματισμό του.
Την επτάδα των ξένων παικτών του Ολυμπιακού αποτελούν αυτή τη στιγμή οι Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Ιγκνας Μπραζντέικις, Αλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ.
Ετσι ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο αλλαγές μέχρι την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League.
«Πέταξε» για Ηράκλειο
Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» το πρωί για το Ηράκλειο της Κρήτης, μαζί με τον Πανιώνιο, για να μπει στον ρυθμό του Final-8.
✈️ Off to 📍 Crete! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/ztV9vPPNUJ
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) February 15, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
