ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Το... πάει για 3-5-2 ο Φαν'τ Σχιπ

Αυτά έχει δοκιμάσει ο Ολλανδός προπονητής για το εκτός έδρας ματς της Ελλάδας…

Ολοκλήρωσε το Σάββατο η εθνική Ελλάδος την προετοιμασία της με μία προπόνηση στην Πρίστινα, όπου θα γίνει την Κυριακή ο αγώνας με το Κόσοβο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει το Κόσοβο στην εκτός έδρας αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο προπονητής της Εθνικής μας, Τζον Φαν’τ Σχιπ, έχει κάνει τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα της ομάδας απέναντι στο Κόσοβο. Έχει κάποια ερωτηματικά στο μυαλό του, αλλά απ’ αυτά που έχει δείξει στις μέχρι τώρα προπονήσεις φαίνεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ενδεκάδας.

Αυτό το οποίο έχει δείξει είναι πως το… πάει για διάταξη 3-5-2.

Κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής θα είναι ο Βλαχοδήμος ο οποίος άλλωστε είναι και σε καλή κατάσταση και το έχει δείξει αυτό. Από εκεί και πέρα οι σίγουροι της τριάδας της άμυνας είναι οι Μαυροπάνος, Τζαβέλλας και κατά πάσα πιθανότητα ο τρίτος θα είναι ο Χατζηδιάκος. Να σημειωθεί όμως πως θέση διεκδικεί και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αντί του Χατζηδιάκου.

Στα πλάγια αριστερά πάει ο Τσιμίκας, δεξιά ο Ανδρούτσος και προχωράμε με την τριάδα του κέντρου. Μπουχαλάκης, Σιώπης είναι το δίδυμο που έχει δοκιμάσει αρκετά ο Τζον Φαν’τ Σχίπ. Ο τρίτος της… παρέας στο κέντρο, πιθανότατα θα είναι ο Ζέκα, αλλά ο Ολλανδός έχει δοκιμάσει και τους Βρουσάι, Μάνταλο.

Τέλος, επιθετικό δίδυμο όλα δείχνουν πως θα είναι οι Μπακασέτας, Παυλίδης, οι οποίοι όποτε συνεργάστηκαν στο φιλικό με την Ελβετία τους βγήκε καλά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News