ΣΑΟΥΛ ΝΙΓΚΕΘ: Έφτασε κοντά στη Σίτι πριν υπογράψει με την Τσέλσι

Κοντά στο να χαλάσει ή μάλλον να μην ξεκινήσει, ήταν η μεταγραφή του Σαούλ στη Τσέλσι, καθώς αρχικά προοριζόταν ως αντάλλαγμα για τον Μπερνάρντο Σίλβα της Σίτι, με τον Πεπ να μην «συγκινείται» με τον Ισπανό μέσο.

Την ευκαιρία να πάρει τον Σαούλ Νίγκεθ, πρώτα απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης και στη συνέχεια από την Τσέλσι, άφησε να περάσει η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πέπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός των «πολιτών», φέρεται να απέρριψε την ευκαιρία να φέρει τον Σαούλ στο Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα στην τελευταία μέρα των μεταγραφών η Ατλέτικο, σύμφωνα με την «dailystar», είχε καταθέσει πρόταση για τον Μπερνάρντο Σίλβα, δίνοντας ως αντάλλαγμα, μαζί με ένα χρηματικό ποσό, τον Ισπανό μέσο. Η Σίτι όμως απέρριψε την προσφορά καθώς για τα δικαιώματα του Πορτογάλου ήθελε 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο Πεπ δεν ενδιαφερόταν να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ακόμη μέσο.

Την ευκαιρία αυτή όμως δεν έχασε η Τσέλσι, η οποία κινήθηκε άμεσα και τον έκλεισε στο παρά πέντε, ολοκληρώνοντας ένα σπουδαίο deal, το οποίο θα κρατήσει τον Νίγκεθ στο Στάμφορντ Μπρίτζ για τουλάχιστον μια σεζόν ως δανεικός, ενώ στη συνέχεια μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματά του με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News