Ολυμπιακός: Αυτά ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με τον ΠΑΟΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με το ντεμπούτο του κόντρα στην Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει απόψε (20:30) ένα κομβικό ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League.

Κομβικό ντέρμπι γιατί ο Ολυμπιακός αν νικήσει τον ΠΑΟΚ θα μειώσει στους 4 τους βαθμούς που τους χωρίζουν. Αν γίνει αυτό θα στείλει μήνυμα για την μάχη του τίτλου. Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεχάσει την ήττα με 4-2 στο παιχνίδι του πρώτο γύρου στο Καραϊσκάκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την Παρασκευή μελετάει τον ΠΑΟΚ κι έχει βρει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Σε συνεργασία με το τμήμα αναλυτών που είχαν ήδη έτοιμο φάκελο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σίγουρα το πρώτο ζητούμενο είναι να κοπούν οι επιθέσεις σε πρώτο χρόνο του ΠΑΟΚ καθώς και οι αυτοματισμοί που βγάζει στην επίθεση. Έτσι η άμυνα πάνω στην μπάλα και οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές θα παίξουν τον ρόλο τους.

Ο Βάσκος προπονητής θέλει όλη η ομάδα να κινείται μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Να υπάρχει συγχρονισμός και να μην δημιουργούνται κενά.

Κάτι που έκανε σε μεγάλο βαθμό ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Φερεντσβάρος αλλά θέλει δουλειά ακόμα.

Τώρα αναφορικά με την ενδεκάδα είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με αυτή που χρησιμοποίηση ο Μεντιλίμπαρ στο ματς με την Φερεντσβάρος.

Το σίγουρο πως θα απουσιάσουν οι Ντόη, Αλεξανδρόπουλος οι οποίοι δεν είναι στην αποστολή και προφανώς υπολογίζονται για τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με την ουγγρική ομάδα.

Δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο Ορτέγα και να πάρει την θέση του ο Ομάρ Ρίτσαρντς. Ίσως ξεκινήσει και ο Μπιανκόν στο πλάι του Κάρμο στο κέντρο της άμυνας αν και δεν είναι σίγουρο.

Με βάση κάποιες δοκιμές που έγιναν στο Ρέντη ο Γιόβετιτς φάνηκε να έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα. ΟΙ Τσικίνιο, Όρτα πιθανότατα να ξεκινήσουν σε τριάδα στα χαφ με τον Έσε.

Έτσι μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Μπιανκόν, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Γιόβετιτς, Ποντένσε, Ελ Καμπί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News