ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ: Το έγγραφο με το οποίο ζήτησε να φύγει το 2020 «έβγαλε στη φόρα» η «Mundo Deportivo»

Στη δημοσιότητα έβγαλε η ισπανική «Mundo Deportivo» το έγγραφο που είχε στείλει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι του 2020, κάνοντας γνωστό πως ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο ως ελεύθερος.

Μια σχέση ποδοσφαιρικής αγάπης έλαβε τέλος το φετινό καλοκαίρι, όταν ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα ύστερα από 21 χρόνια στους «μπλαουγκράνα». Το ίδιο βέβαια πήγε να συμβεί και ένα χρόνο πριν, για διαφορετικούς λόγους όμως.

Ήταν καλοκαίρι, 24 Αυγούστου του 2020, όταν με έγγραφό του, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής, με την επιθυμία του βέβαια να μην πραγματοποιείται, κι αυτό κυρίως διότι ο «πούλγκα» δεν ήθελε να φύγει σαν εχθρός από την ομάδα της καρδιάς του.

Η ισπανική «Mundo Deportivo» ένα χρόνο και κάτι μετά από τα γεγονότα, «έβγαλε στη φόρα» το συγκεκριμένο έγγραφο, στο οποίο ο Μέσι ζητούσε να τον αφήσουν να φύγει λόγω μιας ρήτρας που ισχυριζόταν ότι υπήρχε.

Συγκεκριμένα ο τίτλος του εγγράφου αναφέρει: «Μέσω αυτού (του εγγράφου) και σε συνάρτηση με τη διάταξη 3.1 του συμβολαίου που συντάχθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017, εκφράζω σε εσάς την επιθυμία μου να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι τις 30 Αυγούστου». Η ρήτρα βέβαια φέρεται να είχε παρέλθει, με αποτέλεσμα να τίθεται σε ισχύ η ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπαρτσελόνα ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News