Πανθεσσαλικό Τελικός Κυπέλλου: Τι είπε ο Μπέος στον Μπαλτάκο

Eurokinissi
Τι ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος για το ενδεχόμενο να γίνει κι ο εφετινός τελικός στον Βόλο.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
“Μιλήσαμε με τον Μπαλτάκο και τον Φιλιππούση , εγώ μπορώ να βάλω 20.000 κόσμο χωρίς να ανοίξει μύτη, αλλά δεν με αφήνουν γιατί θέλει να κάνει κουμάντο η αστυνομία. Θέλω να φιλοξενήσω τον τελικό αλλά χωρίς να γίνει πεδίο μάχης η πόλη μου.
Αν είναι τελικός ΠΑΟΚ – Άρης, να το κάνουν στο Καυτατζόγλειο. Είπα στον Μπαλτάκο, πάρτε 1.000 προσκλήσεις για ομάδες, χορηγούς, ΕΠΟ και δώστε σε εμένα 15.000 εισιτήρια με δική μου ευθύνη για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, τα γυμνάσια και η 6η δημοτικού κάθε σχολείου συνοδεία του εκάστοτε δασκάλου”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
