Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» σερί και η κεφαλαιοποίηση του 1-4

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή αλλαγή επί ημερών Μεντιλίμπαρ.

Η Ευρώπη μπαίνει για λίγο στην άκρη καθώς ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα. Υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών, «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης (18:00/Cosmote Sport 2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μία ακόμα κομβική αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με την 4άρα που έριξε στον ΠΑΟΚ, την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, μπήκε στο κόλπο για τον τίτλο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φρόντισε να… προσγειώσει τους πάντες για να αφήσουν πίσω την πρόκριση στην Ευρώπη. Θέλει να καταλαγιάσει τον ενθουσιασμό ζητώντας από τους παίκτες να δουν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης πολύ σοβαρά.

Χαρακτήρισε επικίνδυνη την ομάδα της Τρίπολης, η οποία αν δεν προσεχθεί θα κάνει τη ζημιά. Ο Ολυμπιακός θέλει να κεφαλαιοποιήσει την μεγάλη νίκη του στην Τούμπα, επικρατώντας και του Αστέρα Τρίπολης για να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Σίγουρα θα είναι ένα θέμα πως το Καραϊσκάκη δεν θα έχει κόσμο, ενώ το άλλο θέμα είναι και η κούραση που υπάρχει από παίκτες που έχουν βγάλει τα πρώτα ματς της εποχής του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Κατά συνέπεια η ενδεκάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο σημερινό πρωϊνό χαλάρωμα στο Ρέντη.

Στην αποστολή, που έγινε γνωστή χθες, έμειναν εκτός οι Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσος, Αμπι, Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Μπρίνιτς. Αναφορικά με την ενδεκάδα σίγουρη θέση έχουν οι Ρόντινεϊ, Κάρμο, Μπιανκόν, Εσε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Ελ Καμπί. Παίζονται τέσσερις θέσεις ανάλογα το σύστημα που θα ακολουθήσει ο Μεντλίμπαρ αλλά και τις ανάσες που θα θελήσει να δώσει σε κάποιους παίκτες.

Αυτό σημαίνει πως ίσως υπάρχουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει απόψε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News