ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Απειλή για διπλωματικό επεισόδιο!

Κίνδυνος τιμωρίας τεσσάρων παικτών της Βραζιλίας, εξαιτίας του κορωνοϊού…

Μπορεί να είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ματς για το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, ωστόσο φαίνεται πως ο αγώνας έχει… ξεκινήσει νωρίτερα και εκτός γηπέδου!

Η Βραζιλία εξαιτίας του κορωνοϊού έχει βάλει τη Μεγάλη Βρετανία στις χώρες με κόκκινο… χρώμα και η Αργεντινή στην αποστολή της έχει τέσσερις παίκτες από το πρωτάθλημα της Αγγλίας, την Premier League. Ο λόγος για τους Εμιλιάνο Μαρτίνεθ, Εμιλιάνο Μπουέντια, Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η Βραζιλία, όσοι παίκτες μπαίνουν στη χώρα από τη Μεγάλη Βρετανία θα πρέπει να μείνουν 14 ημέρες σε καραντίνα. Κάτι όμως το οποίο δε συνέβη ποτέ με τους παίκτες της αποστολής της Αργεντινής.

Το βράδυ του Σαββάτου κλιμάκιο της Βραζιλίας πήγε στο ξενοδοχείο της Αργεντινής, έτσι ώστε να εξετάσει τα ταξιδιωτικά χαρτιά των ποδοσφαιριστών. Οι συγκεκριμένοι παίκτες μπήκαν στη Βραζιλία διότι τα χαρτιά τους έδειχναν πως ταξίδεψαν από τη Βενεζουέλα, εκεί όπου ήταν η Αργεντινή για το ματς με τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου, την περασμένη Παρασκευή. Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουν περάσει 14 ημέρες απ’ όταν έφυγαν από τη Μεγάλη Βρετανία.

Για αυτό οι βραζιλιάνοι θεώρησαν πως οι τέσσερις παίκτες έχουν δηλώσει ψευδά στοιχεία και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ της χώρας αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα με το νόμο. Και είναι πιθανό να τιμωρηθούν με πρόστιμο, ενώ η μεγαλύτερη ποινή σε τέτοιο αδίκημα είναι η φυλάκιση δύο ετών!

Το ματς της Βραζιλίας με την Αργεντινή είναι προγραμματισμένο στις 22:00 της Κυριακής, ενώ οι δύο Ομοσπονδίες είναι σε διαρκή επικοινωνία μήπως και λυθούν τα όσα ζητήματα έχουν προκύψει…

Να σημειωθεί πως η Βραζιλία δεν έχει στην αποστολή της κανέναν ποδοσφαιριστή από την Αγγλία, καθώς δεν τους επετράπη να πραγματοποιήσουν το ταξίδι αυτό εξαιτίας των περιορισμών που υπάρχουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News