ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Έκπληξη Φαν'τ Σχιπ με Γιαννούλη στόπερ και Δουβίκα φορ!

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε εκπλήξεις για τη βασική ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος…

Φαίνεται τελικά πως είχε εκπλήξεις στο… μανίκι του ο Τζον Φαν’τ Σχιπ για τη βασική ενδεκάδα της εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Κόσοβο, εκτός έδρας, για ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολλανδός τεχνικός στις προπονήσεις πριν το ματς έδειξε το σύστημα, 3-5-2, αλλά στα πρόσωπα τελικά έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα όσα δοκίμαζε.

Στο τέρμα έβαλε τον Βλαχοδήμο, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο. Όπως αναμενόμενο ήταν πως στην τριάδα της άμυνας θα ήταν σίγουρα οι Μαυροπάνος, Τζαβέλλας. Την τριάδα όμως συμπληρώνει ένας παίκτης έκπληξη και συγκεκριμένα ο Γιαννούλης! Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού, αλλά να τον βάλει στο κέντρο της άμυνας και όχι στην αριστερή πλευρά.

Στα άκρα θα είναι οι Τσιμίκας αριστερά, Ανδρούτσος δεξιά όπως είχε δοκιμάσει τις προηγούμενες ημέρες. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής το δίδυμο στους «κόφτες» θα είναι οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και μπροστά τους θα παίξει ο Μπακασέτας. Τον τελευταίο είχε δοκιμάσει ο Ολλανδός κόουτς στην επίθεση, όπου όμως προτίμησε τον Παυλίδη και δίπλα του τον Δουβίκα, ο οποίος κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News