Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: Απολαμβάνοντας μπύρα... Ομπράντοβιτς!
Η ξεχωριστή ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την μπύρα του εμβληματικού προπονητή των «πράσινων».
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε μια ακόμη από τις πολλές τέτοιας φιλοσοφίας αναρτήσεις του, δημοσιοποιώντας πτυχές της προσωπικότητας και της καθημερινότητας του, εκτός του χώρου των αμιγώς μπασκετικών ζητημάτων.
Κατά αυτόν τον τρόπο, επιχείρησε με ανάρτηση ιστορίας στο προσωπικό του λογαριασμό Instagram, να δείξει μια από τις επιλογές του για χαλάρωση, επιλέγοντας να πιεί μπύρα που φέρει την υπογραφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε έτσι έμπρακτα την αρέσκεια του για την ποιότητα της μπύρας που φέρει την επωνυμία «Zoc Pale Ale», τιμώντας παράλληλα, ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, την συμβολή του πολύπειρου Σέρβου τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
