ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Εισβολή της αστυνομίας και οριστική διακοπή

Διεκόπη η αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης η αστυνομία εισέβαλε στο γήπεδο και σταμάτησε τον αγώνα.

Τελικά δεν ήταν γραφτό να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Πριν από λίγες ώρες η ομοσπονδία της «Σελεσάο» κατήγγειλε αυτήν της Αργεντινής γαι παραποιημένα στοιχεία ποδοσφαιριστών όσον αφορά την χώρα που ταξίδεψαν, καθώς δηλώθηκε πως έφτασαν από την Βενεζουέλα στη Βραζιλία με σκοπό να περάσουν τον έλεγχο. Στη «χώρα του καφέ» δεν δέχονται παίκτες από την Αγγλία εάν δεν μείνουν σε υποχρεωτική καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Οι δύο ομοσπονδίες βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία για να λυθεί το πρόβλημα και όλα έδειχναν πως θα κυλήσουν ομαλά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, όμως μόλις στο 6ο μόλις λεπτό, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο γήπεδο και διέκοψαν τον αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζουμε πως οι Βραζιλιάνοι είχαν αρκετές απουσίες από το ρόστερ τους, καθώς οι ομάδες της Premier League δεν τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν.

Η διακοπή έγινε οριστική σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Twitter η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News