ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ήρθε και το πρώτο φετινό τρόπαιο για την ΑΕΚ
Οι τρεμπλούχοι της περασμένης περιόδου επικράτησαν 32-28 της Μέταλουργκ στην τελευταία αγωνιστική του τουρνουά και κατέκτησαν την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς σε ένα ακόμα καλό τεστ για τη νέα σεζόν.
Στο 2ο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» ήρθε για την τρεμπλούχο της περασμένης περιόδου, ΑΕΚ, το πρώτο τρόπαιο της νέας σεζόν. Η «Ένωση» κατέβαλλε τη Μέταλουργκ με 32-28 και κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.
Στο ημίχρονο η ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία είχε το προβάδισμα με 17-15.
Είχε καλύτερο ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος για να φτάσει τη διαφορά στα τρία γκολ (20-17). Η ΑΕΚ αντέδρασε, ωστόσο, με Μόγια δις και Ουγκάλντε φέρνοντας το ματς στα ίσα. Έτσι, ξεκίνησε την αντεπίθεσή της με αποτέλεσμα στο ημίωρο να προηγείται 24-21. Η Μέταλουργκ προσπάθησε να ισορροπήσει και το παιχνίδι δέκα λεπτά πριν το τέλος ήταν στο 27-25. Όμως η ΑΕΚ δεν έχασε συγκέντρωση και ρυθμό και νίκησε 32-28.
ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (2), Τζηράς (1), Νικολαΐδης, Μυλωνάς (4), Ηλιόπουλος (2), Πλάθα (4), Μόγια (8), Κοτσιώνης, Ουγκάλντε (9), Κεδέρης, Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου (2)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
