Παρασκήνιο: Μπερδεύτηκαν στην ΑΕΚ και μιμήθηκαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού

Γιώργος Κοσμάς
eurokinisi

Έπρεπε να δώσω και το βίντεο με τον Μάτσιο για να σας αποδείξω τη δυνατότητα σύγκρισης με τη διαρροή απ’ το επιτελείο του Κοσμά. Γράφει «ο τρελός… του χωριού» στη SportDay της Πέμπτης (07/03).

Τελικά, ήθελαν στην ΑΕΚ την αναβολή της 2ης αγωνιστικής για τη διευκόλυνση της Εθνικής ή δεν την ήθελαν; Οποιος ασχολήθηκε με τις διαρροές απ’ τα Φιλαδέλφεια, θα νόμιζε ότι ο Μελισσανίδης πήρε συνεργάτη του εκείνο τον τρομερό τύπο απ’ την Εδεσσα, που ήταν κάποτε αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

Κανονικά έπρεπε να δώσω και το βίντεο με τον Μάτσιο για να σας αποδείξω τη δυνατότητα σύγκρισης με τη διαρροή απ’ το επιτελείο του Κοσμά. Αλλά επειδή δεν γίνεται αυτό, θα συνδράμω με την καταγραφή της τελευταίας τοποθέτησης απ’ τον Θωμά. «Υστερα ακούς μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτή ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε και μεις ύστερα είπαμε: Ντάξει θέλουμε εεε… δεν θέλουμε και μεις κι αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θέλουμε, είπαν.. δεν θέλουμε και εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε και μεις θέλουμε και μετά είπανε αυτοί πάλι ότι: ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει, μνενεμ.. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά απ’ όλα αυτά και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο», είχε πει ο Θωμάς! Στον Μάτσιο, αναφέρομαι, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό.

«Η θέση της ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως είναι η μόνη που έχει άμεσο κίνδυνο από τις αναβολές που μπορεί να υπάρξουν και στη συνέχεια, να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς την έδρα της, ήταν απ’ την αρχή αυτή που εκφράσαμε και σήμερα. Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ξεκάθαρος: δεν τίθεται θέμα πως πρέπει να υπάρξει ομόφωνη αποδοχή του αιτήματος του ομοσπονδιακού τεχνικού», κατέληξε η ενημέρωση από τα Φιλαδέλφεια. Αφού εξαρχής ήθελαν να διευκολύνουν την Εθνική, γιατί χρειάστηκαν διευκρίνιση τα λόγια του Κοσμά; Ακόμα και με τον Μάτσιο κατάλαβαν όλοι τι ήθελε να πει…

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News