Εκτός από το ματς με την Ελλάδα ελέω τραυματισμού
Σ’ ένα πρόωρο τελικό, όπως χαρακτηρίζεται για την Εθνική μας το παιχνίδι με τη Σουηδία, οι Σκανδιναβοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες του βασικού 32χρονου αμυντικού τους μέσου.
Η Εθνική Σουηδίας καταφτάνει στην Αθήνα με μία σοβαρή απουσία, αφού ο Άλμπιν Έκνταλ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ισπανία και αντικαταστάθηκε στο 69′ από τον Καγιούστε, όπου οι Σκανδιναβοί πέτυχαν τεράστια νίκη με 2-1 και δεν θα είναι στη διάθεση του Τζέιμς Άντερσον.
Ο 32χρονος αμυντικός μέσος της Σαμπντόρια δοκιμάστηκε σήμερα στην προπόνηση, όπως επιβεβαίωσε ο βοηθός προπονητή της εθνικής, Πέτερ Βέτεργκρεν και διαπιστώθηκε πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο ματς με την Ελλάδα.
Τη Κυριακή (05/09) οι Σουηδοί έδωσαν φιλικό παιχνίδι με το Κατάρ και επικράτησαν με 2-1 χάρη στο αυτογκόλ του Αμπντουλάγιεφ στο 6′ και το γκολ του Τελίν στο 35′ (οι Ουζμπέκοι μείωσαν απλώς με τον Σομουρόντοφ στο 71′) με τον Έκνταλ να μένει εκτός αποστολής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- «Κεραυνοί» Kαραπαπά κατά Λανουά: «Αποσύρουμε την στήριξή μας και προφανώς θέλουμε την αντικατάστασή του»
- ΕΠΟ: Το Big-4 ζήτησε την επαναφορά των βίντεο με αναλύσεις φάσεων - Ποια η απάντηση του Λανουά
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Ας πει τι θέλει ο Μεντιλίμπαρ
- Αγιούμπ Ελ Καμπί: Αποθέωση από το yahoo - «Βραζιλία πρόσεξε τον!»
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το μήνυμα δυσαρέσκειας στον Τετέ και η απάντηση του
TAGS
# Ποδόσφαιρο
