TRANSFER RUMOUR: «Επίσημη πρόταση της Κόνιασπορ για Χασάν»
Ο Αχμέντ Χασάν απασχολεί την Κόνιασπορ, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτησή του.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον Τούρκο έγκυρο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, η Κόνιασπορ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του Χασάν.
Στην Τουρκία το θερινό μεταγραφικό παράθυρο δεν έχει κλείσει ακόμα και οι ομάδες έχουν περιθώριο να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.
Μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση, αλλά η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Ο Χασάν με τους «ερυθρόλευκους» έχει αγωνιστεί σε 95 παιχνίδια, σκοράροντας 38 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
