ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Επανέρχεται στο προσκήνιο η Γ' Εθνική δεν προχωράει του Τσακουμάκου
Τα χρέη στάθηκαν το μεγαλύτερο εμπόδιο για να γίνει η αλλαγή στα διοικητικά των κυανέρυθρων και να προχωρήσουν στο πρωτάθλημα της Super League 2
Δεν προχωράει η περίπτωση του Γιάννη Τσακουμάκου, στην ομάδα του Πανιωνίου με την περίπτωση της Γ’ Εθνικής να επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο.
Ο παράγοντας που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο, είναι τα πολλά χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα. Ο γνωστός επιχειρηματίας απέσυρε το ενδιαφέρον του, για την απόκτηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο νομικός σύμβουλος του Γιάννη Τσακουμάκου, Αργύρης Λίβας γνωστοποίησε τους λόγους της απόσυρσης του ενδιαφέροντος του. Αυτοί ήταν οι εξής: Τα χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα ξεπερνούσαν τα 2.300.000 ευρώ, την ώρα που η όποια προσπάθεια για διακανονισμούς έπεσε στο κενό αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν θετικά στις προτάσεις της πλευράς Τσακουμάκου.
Ενώ υπήρχε και ο φόβος πως με δυο-τρία χρόνια υπό την ηγεσία του στη διοίκηση θα έρχονταν και το υπόλοιπο μισό του χρέους, που βαραίνει τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρα.
Αν δεν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα, η επόμενη χρονιά θα βρει τους Νεοσμυρνιώτες στη Γ’ Εθνική. Να σημειωθεί πως η διοικούσα επιτροπή, είχε ειδοποιήσει εγκαίρως πως δε μπορούσε να αντέξει το βάρος της Super League 2.
