ΚΕΝΤΡΙΚ ΠΕΡΚΙΝΣ: «Ο Ντουράντ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ήρθε η ώρα να εκθρονίσει τον ΛεΜπρόν»

Ο Κέντρικ Πέρκινς κατέθεσε την άποψή του στην «Lakers Daily» για τον κορυφαίο εν ενεργεία παίκτη του κόσμου, τονίζοντας πως έχει φτάσει η ώρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα εκθρονιστεί από τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο πρωταθλητής του 2008 στο NBA με τους Μπόστον Σέλτικς και νυν αναλυτής του ESPN, Κέντρικ Πέρκινς, παραχώρησε δηλώσεις στην «Lakers Daily» και μίλησε για ένα… πιασάρικο θέμα, αυτό του κορυφαίου εν ενεργεία μπασκετμπολίστα στον πλανήτη.

Ο Πέρκινς, αφού εκθείασε τον Κέβιν Ντουράντ και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης που βρίσκεται στην ενεργό δράση, σημείωσε πως η ώρα της «εκθρόνισης» του Λεμπρόν Τζέιμς από το «βασιλικό θώκο» έχει έρθει.

Συγκεκριμένα, ο πρώην συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς υπογράμμισε τα εξής: «Κοιτάξτε πως έχει το πράγμα: Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ήρθε η ώρα για να υπάρξει κάποιος που θα εκθρονίσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από αυτόν τον τίτλο.

Μιλάμε για έναν τύπο (ΛεΜπρόν) που μπαίνει στην 19η σεζόν του στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενδιαφέρεται καν να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο τώρα πια. Ειδικά στα 37 του, σωστά; Οπότε, ήρθε η ώρα επιτέλους να ανέβει κάποιος στο βάθρο και να τον εκθρονίσει επειδή “κουβαλούσε τον πυρσό” για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News