Παναθηναϊκός: Κλήθηκε λόγω τραυματισμού στην Εθνική Σερβίας ο Μλαντένοβιτς
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική Σερβίας, ώστε να αντικαταστήσει τον Αλέκσα Τέρζιτς που τραυματίστηκε.
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ετοιμαζόταν για ξεκούραση, αφού δεν κλήθηκε για τα παιχνίδια της Εθνικής Σερβίας, ωστόσο τα πράγματα πήραν μια διαφορετική τροπή.
Ο Αλέκσα Τέρζιτς τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να παίξει, με αποτέλεσμα να κληθεί εκτάκτως ο αριστερός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού για να τον αντικαταστήσει. Η Σερβία θα δώσει δύο φιλικά, ένα στη Μόσχα κόντρα στη Ρωσία και ένα στη Λάρνακα εναντίον της Κύπρου, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να κυνηγάει την 30η συμμετοχή του με την εθνική του ομάδα.
Ο Μλαντένοβιτς μπαίνει στο «κλαμπ» των εννιά παικτών που θα απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες, μαζί με τους Τάσο Μπακασέτα, Φώτη Ιωαννίδη, Ζέκα, Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Σαμέτ Ακαϊντίν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπόνγκα: «Πρέπει να προσαρμοστώ στου συμπαίκτες μου»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Η κίνηση του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ που τους εντυπωσίασε όλους στο Ρέντη
- Εθνική Ελλάδος: Ο πλούτος στα φορ μπορεί να αξιοποιηθεί... αλλιώς
- Αρης: Ο Γκαρέ που διχάζει και η κουβέντα για την αγορά του
- Stoiximan & Σύμπλευση: 10 χρόνια κοινής προσφοράς στα ακριτικά νησιά
