ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Υποψήφιος ο Τσιμίκας για παίκτης του μήνα!

Γίνεται η ψηφοφορία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λίβερπουλ…

Αρκετά καλά άρχισε η φετινή σεζόν για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, ο οποίος στα δύο πρώτα ματς της Λίβερπουλ στην Premier League πήρε φανέλα βασικού. Ήταν και ο τραυματισμός του Ρόμπερτσον που τον έφερε ως πρώτη επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ.

Όμως η παρουσία του στους αγώνες με Νόριτς και Μπέρνλι, δικαίωσε τον Γερμανό τεχνικό για την επιλογή του να τον βάλει στη βασική ενδεκάδα.

«Έβγαλε» και στα δύο ματς το 90λεπτο και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, έχοντας μάλιστα απέναντι στην Μπέρνλι την πρώτη του ασίστ στην Premier League! Βέβαια απέναντι στην Τσέλσι επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Ρόμπερτσον και ο Γιούργκεν Κλοπ τον έβαλε ξανά στην ενδεκάδα, με τον Τσιμίκα να μπαίνει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Το σημαντικό όμως είναι η παρουσία του Έλληνα μπακ στους δύο αγώνες που «έβγαλε» 90λεπτο, με τον κόσμο μάλιστα να τον αποθεώνει στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι.

Για αυτό και η Λίβερπουλ τον έχει συμπεριλάβει στην ψηφοφορία που γίνεται, η οποία «τρέχει» εδώ και μερικά 24ωρα, για τον παίκτη του μήνα. Είναι υποψήφιος ο Τσιμίκας για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ για τον Αύγουστο μήνα, στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Άγγλων στο πρωτάθλημά τους.

Όποιος θέλει να στηρίξει τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, μπορεί να το κάνει ΕΔΩ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News