ΣΥΡΙΖΑ: Παρέλασε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Θήβα (φωτ. και βιντ.)
Στην παρέλαση που έγινε στη Θήβα το κεντρικό πρόσωπο δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία ,παρελαύνοντας μαζί με τους υπόλοιπους στρατιώτες.
Στη Θήβα παρέλασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης με άγημα που αποτελούνταν από στρατιώτες του κέντρου νεοσυλλέκτων πυροβολικού που υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του.
Κατά πληροφορίες στην παρέλαση βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει τον Στέφανο Κασσελάκη να παρελαύνει μαζί με τους υπόλοιπους στρατιώτες. Αργότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πραγματοποίησε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας πως «για τους Ήρωές μας. Για το Χώμα μας. Για τα Όνειρά μας. Παρέλαση στη Θήβα. Με τον ουλαμό παρελάσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θηβας. Ελληνίδες, Έλληνες, Χρόνια πολλά!».
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή 24 Μαρτίου, ο Στέφανος Κασσελάκης όντας εξοδούχος από τον στρατό επέλεξε να επισκεφθεί το Δίστομο συνοδευόμενος από φαντάρους που συμμετείχαν μαζί του στο άγημα παρελάσεως.
Όπως τόνισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε να λάβει την έξοδό του για να επισκεφθεί το Δίστομο. «Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες. Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας υπενθυμίζει το δίκαιο αίτημά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έθεσα στον Γερμανό Πρέσβη όταν τον συνάντησα και το οποίο θα διεκδικήσω ένθερμα», όπως ανέφερε.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη στρατιωτική παρέλαση που συμμετείχε ο Στέφανος Κασσελάκης:

Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
