NBA: Ο Τζοντάι Πόρτερ κινδυνεύει με αποκλεισμό από την λίγκα λόγω παράνομου στοιχηματισμού

Το ΝΒΑ διεξάγει έρευνα για την περίπτωση παράνομου στοιχηματισμού του Τζοντάι Πόρτερ, ο οποίος αποχώρησε ύποπτα από δύο αγώνες.
Στο ματς των Ράπτορς με τους Νετς όταν είδαν πως δεν αγωνίστηκε ο Τζοντάι Πόρτερ δεν έδωσε σχεδόν κανείς σημασία, αφού ο 24χρονος έχει αγωνιστεί λίγο και η συνεισφορά του είναι πολύ μικρή. Η απουσία δικαιολογήθηκε ως «προσωπικό πρόβλημα», ωστόσο αυτό δεν αληθεύει στον απόλυτο βαθμό.
Η αλήθεια είναι πως ο αδελφός του πρωταθλητή με τους Νάγκετς, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ ερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό για δύο αγώνες. Αρχικά για το ματς εναντίον των Σανς (08/03) όπου αγωνίστηκε για 2’43” και έπειτα επικαλέστηκε ασθένεια αποχωρώντας από το παιχνίδι. Πήρε μόνο 2 ριμπάουντ και όλα του τα νούμερα ήταν στοιχηματικά στο under.
Έπειτα στο ματς με τους Κλίπερς στις 26 Ιανουαρίου, αποχώρησε ξανά μετά από τέσσερα λεπτά αυτή τη φορά, ο λόγος; ένας πόνος στο μάτι του. Είχε πάρει τρία ριμπάουντ, δεν είχε σκοράρει και για άλλη μια φορά όλες οι στατιστικές του επιδώσεις ήταν στο under.
Εφόσον αποκαλυφθεί η ενοχή του Πόρτερ, ο σέντερ-φόργουορντ των Ράπτορς ενδέχεται να αποκλειστεί δια παντός από το NBA και να έχει επίσης και προβλήματα με το νόμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ρεμί Καμπελά, ο χαμογελαστός αρτίστας από την Κορσική και το έπος της Μονπελιέ!
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ξέσπασε για τη διαιτησία - «Θα πάμε στο ΝΒΑ ή στη FIBA-Κατεβάστε το λάβαρο Μποντιρόγκα!»
- Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικό, αυτό τον αριθμό εισιτηρίων θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ για τον τελικό
- Αγριεύει ο καιρός: Βροχές και χαλαζοπτώσεις – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική
- NBA: Μυθικό το ρεκόρ πώλησης για τη φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ από το ντεμπούτο του με τους Λέικερς