ΠΑΟΚ: Εφυγε από τη ζωή ο οπαδός που εμπνεύστηκε το ιστορικό αεροπλανάκι με τον Αρη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς της ομάδας, που είχε εμπνευστεί την καζούρα με το αεροπλανάκι που αντιγράφηκε από όλο τον κόσμο.

ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν μέσω αναρτήσεων στα social media τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οπαδό του Δικεφάλου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, γνωστός στους φίλους του Δικεφάλου με το παρατσούκλι «Παπέν», ήταν ο ιδρυτής του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας.

Ο «Παπέν» άφησε το στίγμα του στα οπαδικά δρώμενα όταν το 1997 είχε εμπνευστεί και οργανώσει μια ιστορική «καζούρα» στους φίλους του Αρη. Ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε του «κιτρινόμαυρους» στην Τούμπα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στο χείλος του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Την ώρα της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, πέταξε πάνω από την Τούμπα ένα αεροπλανάκι με το πανό «Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική».

Η συγκεκριμένη κίνηση έκανε τον γύρο της Ευρώπης και από τότε καταγράφηκε μια σειρά από παρόμοιες κινήσεις από οπαδούς ανα τον κόσμο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News