ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Aναβάλλεται το ντεμπούτο του Μέσι στην έδρα των Παριζιάνων

Λίγη ακόμα υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Παρί, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται στην έδρα της ομάδας τους

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν αποτέλεσε αναμφισβήτητα το μεγάλο «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού. Η άφιξή του στην Γαλλία προκάλεσε φρενίτιδα στους οπαδούς της Παρί, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα που ο Αργεντίνος θα κάνει το ντεμπούτο του στο «Παρκ ντε Πρενς». Ωστόσο, όπως φαίνεται θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη.

Ο σουπερ σταρ, ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί 25 λεπτά με την φανέλα της Παρί στο ματς κόντρα τη Ρεμς, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Κλερμόν, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι «αλμπισελέστε» αγωνίζονται ενάντια στην Βολιβία τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μεσολαβούν μόλις 38 ώρες μέχρι την αναμέτρηση στο Παρίσι.

Μάλιστα, στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι αναφέρεται με ειδικό όρο, πως σε περίπτωση «σύγκρουσης» υποχρεώσεων ανάμεσα στην Αργεντινή και την Παρί, προτεραιότητα έχει η εθνική ομάδα. Επομένως, το ντεμπούτο του στο «Παρκ ντε Πρενς» θα γίνει στις 19 του μήνα κόντρα στην Λυόν.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News