ΑΡΗΣ: Σε ανοιχτή γραμμή με την Κυβέρνηση ο Καρυπίδης

Ο πρόεδρος του Άρη είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Κυβέρνηση για την αφαίρεση των 6 βαθμών και ελπίζει σε απόδοση δικαιοσύνης

Ο Άρης οργανώνει τις επόμενες κινήσεις του για το μείζον θέμα της αφαίεσης των 6 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα. Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με στελέχη της Κυβέρνησης και ήδη είχε απανωτές συναντήσεις με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να δρομολογήσουν με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα βήματα. 

Προς το παρόν υπάρχει αισιοδοξία ότι με συντονισμένες κινήσεις θα γίνουν όλα όσα πρέπει στη σωστή κατεύθυνση ώστε να καταπέσει το -6 και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Προς το παρόν περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης και αμέσως μετά θα καταθέσουν το αίτημα για αναψηλάφηση της υπόθεσης, έχοντας στα χέρια τους και νέα στοιχεία και δεδομένα που μπορούν να οδηγήσουν σε ανατροπή της απόφασης.

Πάλι εκτός Ματέο και Μάνος

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, χωρίς τον Ματέο Γκαρσία που συνεχίζει τη θεραπεία και τον Δημήτρη Μάνο που κάνει το ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, αμυντική τακτική και επιθετική ανάπτυξη.

Στην αυριανή προπόνηση (θα γίνει το πρωί στο «Δασυγένειο») αναμένεται ο Τζέιμς Τζέγκο, ενώ θα ακολουθήσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν (ο πρώτος είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας και ο δεύτερος της Σουηδίας).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News