Μπέος: «Να ευχηθώ στον Παναιτωλικό «ο Θεός να βάλει το χέρι του» μετά τον ορισμό του Διαμαντόπουλου στον αγώνα με την Κηφισιά»

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου σχολίασε τους ορισμούς για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.
Τον ορισμό του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο ματς του Παναιτωλικού με την Κηφισιά σχολίασε μέσω social media ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:
«Μετά τους ορισμούς των διαιτητών των αγώνων του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στη Σούπερ Λίγκα αλλά και την καταφανέστατη αλλοίωση αποτελεσμάτων που έχει επιχειρηθεί όλο αυτό το διάστημα, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την ανοχή που δείχνουν όλες οι ομάδες ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Σταύρου Μάνταλου όπου συστηματικά ασελγεί εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Τη στιγμή, λοιπόν που όλες οι ομάδες γνωρίζουν ότι παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα, θα έπρεπε να αντιδράσουν γιατί η ανοχή είναι ενοχή. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στον Παναιτωλικό «ο Θεός να βάλει το χέρι του» μετά τον ορισμό του Διαμαντόπουλου στον αγώνα με την Κηφισιά.
Ελπίζω σύντομα να ξεκινήσει η κάθαρση. Το ποδόσφαιρο μας αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ-Αρης: Επίσημη η αναβολή στο ντέρμπι της GBL!
- Παναθηναϊκός: Γίνεται ξανά Panathinaikos - Οι φετινές επιδόσεις στην Ευρώπη
- Κούβελος: «Από τα τέλη του 19ου αιώνα, Καλαμάτα και Μεσσηνιακός βρίσκονταν στην πρωτοπορία της αθλητικής ζωής της Ελλάδας»
- EOE: Συνεχίζονται οι επιχορηγήσεις με 300 χιλιάδες ευρώ σε 11 ομοσπονδίες
- Αβδάλας: Τα τελικά στατιστικά της πρώτης του σεζόν στο NCAA
