ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Το πλάνο για τον αντί - Γκαγκάτση

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα και την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να… ανοίξει μια θέση – κλειδί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ποιος θα τον αντικαταστήσει; Δίνει απάντηση στην ερώτηση του «ενός εκατομμυρίου» ο «τρελός του χωριού».
Έχει οριστικοποιηθεί η κάθοδος του Μάκη Γκαγκάτση στην Αθήνα για την προεδρία της ΕΠΟ και στην Τούμπα άρχισε ήδη η έρευνα αγοράς, με στόχο την εύρεση του διαδόχου του. Εδώ, που τα λέμε, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι η αντικατάσταση του Γκαγκάτση.
Επί μία 10ετία, το παλικάρι αποδείχθηκε ιδιαίτερα υπερσυγκεντρωτικός και σχολαστικός. Εύλογα, μοιάζει με βουνό η εύρεση του επόμενου διευθύνοντος συμβούλου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το έχει αντιληφθεί και ο Σαββίδης.
Ο Ιβάν, μάλιστα, σκέφτηκε ακόμα και την πρόσληψη ενός τεχνοκράτη. Αμέσως, όμως, ξεσηκώθηκε ο περίγυρος, από τον οποίο διεμήνυσαν στο μεγάλο αφεντικό ότι η ομάδα της Σαλονίκης έχει ιδιαιτερότητες. Οπότε, το πλάνο για το καταρτισμένο στέλεχος πάγωσε πριν καλά – καλά αρχίσουν οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους. Πώς θα καλυφθεί, λοιπόν, το κενό; Εκ των έσω! Με ενδελεχή έλεγχο όλων των βιογραφικών που υπάρχουν ήδη στην ΠΑΕ επειδή εργάζονται σε αυτήν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
