ΣΑΚΚΑΡΗ: Η γηραιότερη παίκτρια των ημιτελικών

Κι όμως στα 26 της η «Sak-attack» αποτελεί την πιο μεγάλη ηλικιακά παίκτρια των ημιτελικών του US Open, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα νεαρά ταλέντα της διοργάνωσης

Αν κάτι έχει ξεχωρίσει στο φετινό US Open, αυτό είναι τα νεαρά ταλέντα της διοργάνωσης τα οποία κατάφεραν να αποκλείσουν μεγάλους αθλητές και να βρεθούν στα ημιτελικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η 19χρονη Λέιλα Φερνάντεζ, η οποία έχει εξελιχθεί στο «αστέρι» του US Open. H Καναδή τενίστρια θα αντιμετωπίσει την 23χρονη Αρίνα Σαμπαλένκα για την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό, με την δεύτερη να διεκδικείται από την 18χρονη Έμα Ραντουκάνου και την Ελληνίδα θεά του τένις, Μαρία Σάκκαρη.

Εξετάζωντας κανείς την τετράδα των ημιτελικών, θα μπορούσε εύκολα να αντιληφθεί την υπεροχή της «Sak-attack», καθώς διαθέτει την μεγαλύτερη εμπειρία λόγω ταλέντου και λόγω… ηλικίας. Κι όμως, η Μαρία Σάκκαρη, τι κι αν είναι μόλις 26 ετών, αποτελεί την πιο μεγάλη ηλικιακά τενίστρια των φετινών ημιτελικών του US Open. 

Η ώρα του αγώνα

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Έμα Ραντουκάνου, με τον μεταξύ τους αγώνα να είναι δεύτερος, μετά την αναμέτρηση της Φερνάντεζ με την Σαμπαλένκα. Ο πρώτος ημιτελικός ξεκινά στις 02:00, με τον αγώνα της Σάκκαρη να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 03:30, ανάλογα πάντα με την έκβαση του προηγούενου παιχνιδιού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News