ΑΡΗΣ: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Μοχάναντ Άλι
«Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο» δήλωσε ο Ιρακινός επιθετικός στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”
Ο Μοχάναντ Άλι έφτασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε πανέτοιμος να ενσωματωθεί στην ομάδα του Άρη και να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Ιρακινός σέντερ φορ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και παρά το γεγονός πως φτάνει τελευταίος στο ρόστερ, δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη.
«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει εξαιρετικούς παίκτες και είμαι εδώ για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο σύλλογος έχει μεγάλη βάση οπαδών, ανυπομονώ να τους γνωρίσω και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και να τους δώσω χαρά», τόνισε ο «Μίμι», στους εκπροσώπους του Τύπου, φορώντας το κιτρινόμαυρο κασκόλ.
Πάλι θεραπεία ο Ματέο
Οι παίκτες του Άρη συνέχισαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Μάνος συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό, ενώ ο Ματέο Γκαρσία συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τελικά αντικαταστάθηκε ο Κωστούλας;
- Παναθηναϊκός Aktor: Με καρδιά και… μαγκιά!
- Aρης: Γιορτάζει 112 χρόνια ζωής! «112 χρόνια πίστης κι αφοσίωσης»
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ΠΑΟΚ - Μύκονος, το Πανιώνιος - ΑΕΚ και το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
