ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Περιμένει τους διεθνείς για να... προχωρήσει

Γυμναστήριο είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει να δει τους διεθνείς και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται…

Ολοκληρώθηκαν όλες οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και πλέον αρχίζουν να επιστρέφουν στο Ρέντη και να ενσωματώνονται στις προπονήσεις της ομάδας τους. Σε λίγες ημέρες υπάρχει και η πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Την προσεχή Κυριακή αντιμετωπίζει η ομάδα του Πειραιά τον Ατρόμητο. Μέχρι τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν σε θέση να προετοιμάσει την ομάδα του όπως θα ήθελε, από τη στιγμή που έλειπαν 14 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας υποχρεώσεων των διεθνών παικτών του.

Πλέον όμως επιστρέφουν και οι δύο προπονήσεις Παρασκευής, Σαββάτου θα είναι όπως πρέπει και θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δε λείπουν τα προβλήματα.

Πρώτα απ’ όλα ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό το οποίο θέλει είναι να δει στην προπόνηση της Παρασκευής όλους τους διεθνείς και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Είναι και κάπως περίεργη η κατάσταση αυτή τη φορά, διότι δεν είναι μόνο τα ματς τα οποία έδωσαν, αλλά υπάρχουν και τα ταξίδια αλλά και η ταλαιπωρία που είχαν οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά ερχόμενοι από τη Γουινεά.

Το πραξικόπημα που υπήρξε στη χώρα τους δημιούργησαν προβλήματα στην αναχώρηση των παικτών για την Ελλάδα, αλλά τέλος καλό όλα καλά που λένε αφού βρέθηκε η λύση και πλέον αμφότεροι είναι πίσω στη χώρα μας.

Ερωτηματικό η κατάστασή τους…

Ναι μεν οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά να μην έδωσαν δεύτερο ματς με τη Γουινέα, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι με το Μαρόκο, ωστόσο το γεγονός πως οι ημέρες τους κύλησαν χωρίς καμία προπόνηση δημιουργεί μία ανησυχία στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Κατά πόσο είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πόσο τους κόστισε αυτή η μία εβδομάδα κενό που είχαν.

Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς τους περιμένει στις δύο προπονήσεις Παρασκευής και Σαββάτου, για να κρίνει την αγωνιστική τους ετοιμότητα και από εκεί και πέρα να αποφασίσει για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Μιλάμε για δύο παίκτες σημαντικούς, αφού ο Μαντί Καμαρά προοριζόταν σίγουρα για ενδεκάδα, ενώ ο Αγκιμπού είχε θέσει υποψηφιότητα με τις τελευταίες εμφανίσεις του.

Ο Εμβιλά και το γυμναστήριο

Την Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρισμένοι σε γκρουπ έκαναν προπόνηση στο γυμναστήριο. Αυτό είχε το πρόγραμμα, από τη στιγμή που δεν τους είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι κύλησε η ημέρα των «ερυθρόλευκων» την Πέμπτη και πλέον από Παρασκευή μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα, να δουλέψουν στο γήπεδο ενόψει της πρεμιέρας στη Super League 1.

Από εκεί και πέρα το θετικό είναι πως ο Γιαν Εμβιλά φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες. Εξαρχής φαινόταν πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό και τώρα όλα δείχνουν πως είναι όλα καλά με τον Γάλλο μέσο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News