Ρεάλ Μαδρίτης: Την επιστροφή Κουρτουά προανήγγειλε ο Αντσελότι

Την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα γκολπόστ της Ρεάλ Μαδρίτης προανήγγειλε ο Κάρλο Αντσελότι, ενόψει του Σαββατιάτικου (4/5) παιχνιδιού με την Κάντιθ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη συμμετοχή του Βέλγου τερματοφύλακα τη φετινή σεζόν.

Ο Κάρλο Αντσελότι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Κάντιθ, γνωστοποίησε την απόφαση του να επιλέξει στην αρχική εντεκάδα τον Τιμπό Κουρτουά.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας στάθηκε πολύ άτυχος τη φετινή χρονιά, καθώς στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, η οποία τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 7 μήνες.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού του Champions League του 2022 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, δούλεψε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης κι εν τέλει επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις στις αρχές Μαρτίου. Σε μία προπόνηση των μαδριλένων όμως υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό, στο δεξί γόνατο αυτή τη φορά, με τη μαγνητική να δείχνει ρήξη έσω μηνίσκου και όλα συνηγορούσαν πως θα έχανε τη φετινή σεζόν και πολύ δύσκολα θα προλάβαινε να συμμετάσχει στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Ο Κουρτουά όμως τους διέψευσε όλους, επιστρέφοντας στις προπονήσεις μέσα 2 μήνες. Μάλιστα μπήκε για πρώτη φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο στην αποστολή της «βασίλισσας» στον εκτός έδρας ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια, ο Αντσελότι έκανε γνωστό πως ο Αντρέι Λούνιν θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στον επαναληπτικό με τους «βαυαρούς» , σχολιάζοντας όμως ότι σε ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν γνωρίζει ποιον από τους δύο θα επιλέξει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News