Ολυμπιακός: Αυτό είναι που δεν θέλει να ακούει ο Μεντιλίμπαρ - «Ούτε λέξη!»

Ο Βάσκος προπονητής ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του μετά τον ιστορικό θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ».

Ολάκερος ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι στα ουράνια κάτι που είναι απολύτως λογικό. Το επιβλητικό 2-4 μέσα στο «Βίλα Παρκ» κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Premier League (για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, η Άστον Βίλα είναι πίσω μόνο από Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ) έχει σκορπίσει θύελλα πανηγυρισμών και άπαντες κάνουν όνειρα ευρωπαϊκού τελικού.

Πλέον, ο τελικός δεν είναι κάτι μακρινό, ένα βήμα έμεινε. Η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο γήπεδο Καραϊσκάκη και η διαχείριση από τους Πειραιώτες του σκορ του πρώτου αγώνα. Ένα βήμα πριν από την OPAP Arena και τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού τροπαίου.

Βέβαια, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ούτε που θέλει να ακούει για τελικούς και κούπες! Μπορεί το 2-4 να βάζει την ομάδα του στη θέση του οδηγού, αλλά ο Βάσκος προπονητής παραμένει προσγειωμένος και το ίδιο θέλει και από τους ποδοσφαιριστές του.

Μιλώντας στους παίκτες ήταν ξεκάθαρος: μη μιλάτε για τελικό, έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα! Στόχος του 63χρονος τεχνικού είναι να μη… χαθεί η μπάλα από τον ενθουσιασμό, αφού ξέρει καλά ότι απέναντι έχει έναν εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο με έναν σπουδαίο προπονητή. Κι αυτά είναι αρκετά για να χρειάζεται τεράστια προσοχή στη ρεβάνς του Φαλήρου.

«Θα έχετε δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε αλλά θέλω να σας ζητήσω κάτι. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε το μυαλό σας στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και όχι στον τελικό», ήταν τα λόγια του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος συνέχισε τις δηλώσεις του στον ίδιο τόνο:

«Δεν θέλω ν’ ακούσω κουβέντα για τελικό, ούτε μια λέξη! Ξεχάστε τον τελικό γιατί δεν έχουμε προκριθεί. Αν πετύχουμε τον μεγάλο στόχο και τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές μέρες για να πανηγυρίσουμε».

Ηδη ο Μεντιλίμπαρ άρχισε την προετοιμασία για τον σπουδαίο επαναληπτικό απέναντι στην αγγλική ομάδα και πρώτο μέλημά του είναι η ψυχολογία. Να κρατήσει τα… γκέμια και να προετοιμάσει κατάλληλα τον Ολυμπιακό για ένα σπουδαίο παιχνίδι υψηλής έντασης και μεγάλων απαιτήσεων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News