Σουηδία: Ακυρώθηκε γκολ επειδή ο τερματοφύλακας είχε πάει... τουαλέτα!
Η τύχη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ινφιάρδεν και Σουνάνα για την 5η κατηγορία της Σουηδίας θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, μετά από μία αμφιλεγόμενη του διαιτήτη
Διαμάχη ξέσπασε για ένα γκολ που σημειώθηκε χωρίς τερματοφύλακα ανάμεσα σε δύο ερασιτεχνικές σουηδικές ομάδες.
Η τύχη του ματς μεταξύ Ινφιάρδεν και Σουνάνα, που έγινε στις 26 Απριλίου, θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, μετά την ένσταση της πρώτης για γκολ της που δεν μέτρησε στην εν λόγω αναμέτρηση.
Με το σκορ στο 4-3 και αφού υπήρξε μικρή διακοπή για να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο το πυκνό χιόνι που έπεφτε στην περιοχή, ο τερματοφύλακας της Σουνάνα πήγε στην τουαλέτα, με το ματς να αρχίζει ξανά δίχως εκείνον.
Οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τη συνθήκη αυτή και σκόραραν με μακρινό σουτ για το 4-4, ωστόσο κατόπιν διαμαρτυριών των συμπαικτών του γκολκίπερ, ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα.
Οι άνθρωποι της Ινφιάρδεν κατέφυγαν έτσι στην τοπική ποδοσφαιρική αρχή, η οποία αναμένεται να βγάλει από φαση την Τετάρτη, 8 Μαΐου.
«Στενοχωριέμαι για τον τερματοφύλακα, οι συμπαίκτες του ήταν αυτοί που συνέχισαν το ματς χωρίς αυτόν. Ήταν λες και παίκτες και τεχνικό επιτελείο να μην νοιάστηκαν» ανέφερε ο προπονητής της Ινφιάρδεν, Μπιορν Λίντστρεμ, που αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα δικαιωθεί.
Open goal equaliser in Swedish 5th tier with the goalkeeper still in the bathroom after snow shovelling break
byu/unvobr insoccer
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
