ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΤΣΕΡΟΥΜΠΙΝΙ: Ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τους «κόκκινους διαβόλους»

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους αποκάλυψε το γιατί ο Πορτογάλος σταρ δεν πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι

Η Premier League ήταν πρώτη στην διεκδίκηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσετσερ Σίτι να «κονταροχτυπιούνται» ως την τελευταία στιγμή για το ποια θα κάνει δικό της τον Πορτογάλο σουπερ σταρ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές, με την επιστροφή του «CR7» στην ομάδα της καρδιάς του να αποτελεί το τεράστιο μπαμ του φετινού καλοκαιριού.

Ο τεχνικός διευθυντής της πρώην ομάδας του Ρονάλντο, Φεντερίκο Τσερουμπίνι, αποκάλυψε τον λόγο που ο ποδοσφαιριστής επέλεξε την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, κι όχι την Σίτι. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Goal.com, οι κοκκινοι είχαν πιο επαγγελματική συμπεριφορά στο θέμα την απόκτησης του Πορτογάλου, ενώ η Σίτι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις της μεταγραφής.

Παράλληλα, ο Τσερουμπίνι, δήλωσε στην Tuttosport «Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για την μεταγραφή τυο Κριστιάνο στην Σίτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χειρίστηκε διαφορετικά το θέμα, σαν ένας σύλλογος με παράδοση. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η κατάληξη, δεδομένου των όσων μας είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Ρονάλντο. Δεν γίνεται να αναγκάσουμε έναν παίκτη αν παραμείνει στην ομάδα» και κατέληξε «σεβόμαστε τον Κριστιάνο, αλλά σεβόμαστε περισσότερο την ομάδα, που είναι το σημαντικότερο.»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News